dijous, 17 de maig del 2012

ACTIVITATS PER A UNA MAR DE JOSEPS

En voltes de Sant Jordi, per fi, vam poder tenir a les mans el nostre llibre Una mar de Joseps, i hem pogut compartir-lo amb tots vatros. Estem molt orgullosos de com ha quedat.




Des de l'Escola Mestre Marcel.lí Domingo de Roquetes ens van oferir la possibilitat d'una col.laboració amb motiu de la setmana de Sant Jordi que es va materialitzar ràpidament. Primer amb el montatge d'una petita exposició relacionada amb Una mar de Joseps. La vam penjar al costat dels dibuixos dels xiquets i xiquetes guanyadors del concurs de Sant Jordi de l'escola. Aquí teniu una mostra de com ha quedat, s'hi estarà fins a final de curs.





Durant la mateixa setmana vam realitzar un contacontes per a les classes de primer i segon de primària de l'escola. Els xiquets van respondre amb molta curiositat i vam quedar sorpresos per les seues reaccions i per les seues preguntes tafaneres.



Des d'aquí agrair a l'Escola Mestre Marcel.lí Domingo i a la seua Ampa l'oferiment i els mitjans que han posat al nostre abast. I també aprofitem per felicitar a la gent de Lloret que ha treballat en l'excel.lent edició del text.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Si voleu opinar no us talleu i endavant...