diumenge, 8 d’abril del 2012

US ENQUADERNEM?

Com que ens sobraven algunes horetes les tardes dels dimecres i volíem aprendre coses noves, al setembre ens vam matricular a l'EAT, concretament al curs de Tècniques de conservació i restauració de material gràfic. Tècniques d'enquadernació. Ara que l'hem acabat us mostrem alguns dels projectes que hem portat a terme sota la supervisió i paciència de la nostra professora Maria Mauri.
Vam començar fent enquadernacions molt bàsiques i vam seguir amb una enquadernació a la americana.


Després vam gaudir dissenyant i confeccionant unes llibretes amb tapa solta i mitja tela que ens van quedar molt originals. També vam aprofitar per aprendre a pintar papers decoratius per a tapes o guardes.


I, finalment, hem acabat centrant-nos en un projecte molt especial: un pack biogràfic que consta d'un llibret amb apunts de la vida d'algú singular, amb les seues il.lustracions originals i un llapis folrat a conjunt; tot això guardat dins d'una capsa de conservació també feta per natros.


D'aquest original projecte ja us en vam parlar a l'entrada del bloc anomenada Tofulet, i en tindreu detalls una mica més avant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Si voleu opinar no us talleu i endavant...